Ajándékutalvány

Olyan ajándékon gondolkozol, ami mindig tökéletes választás? Esetleg ismersz olyan személyt, akinek szokott fájni háta, nyaka, dereka stb.? Vagy csak szimplán jól esne neki egy masszázs? 
Ajándékozz masszázs ajándékutalványt, amire összeget, masszázs megnevezést is lehet írni! Diszkrét borítékot illetve névjegykártyát is adok az utalvány mellé.
Az utalvány érvényessége 6 hónap és előre egyeztetett időpont alapján vehető igénybe.

Teljes testmasszázs

Minden kezelés az Ön igényeire szabva. A sajátos sérülések, fájdalmak kezelésétől az egyszerű stresszlevezetésig, melyet hidegen sajtolt szőlőmagolajjal végzek.
55 perc 9000.- 70 perc 11000.- 

Teljes testmasszázs köpölyözéssel

Fokozza tovább a masszázs hatását, a köpöly terápia kiegészítésével! A felhelyezett műanyag harangok fokozzák pluszban a keringést, elősegíthetik a friss vérképzést, izomlazító, méregtelenítő hatással bír.
55 perc 10000.- 70 perc 12000.-

Hátmasszázs

Szőlőmagolajjal végzett masszázs, mely a komplett felső test/derék fájdalmára megoldást nyújthat. Nem csak a hát területét, hanem a derék, karok, nyak, mellkas, váll területet is magába foglalja. 
40 perc 6500.-

Hátmasszázs köpölyözéssel

Fokozza a hátmasszázs hatását köpöly terápia kiegészítésével! A felhelyezett műanyag harangok fokozzák pluszban a keringést, elősegíthetik a friss vérképzést, izomlazító, méregtelenítő hatással bír. 
40 perc 7500.-

Bambusz masszázs

Bambusz rúddal végzett erőteljes masszázs, mely nagyon jól átdolgozza az izmokat és a nyirok keringést is fokozza. Kifejezetten ajánlott sportolók számára is. (Vékony testalkat esetén nem ajánlott)
55 perc 10.000.-

All-in masszázs

Tartalmaz egy 30 perces reflexzónás talpmasszázst, melyet egy komplett teljes testmasszázs követ az Ön igényeire szabva, szőlőmagolajjal.
85 perc 12000.-

Reflexzónás talpmasszázs

Minden szervnek, szervrendszernek megvan a maga reflexpontja a talpon. Ezen pontok masszírozásával, kiegészítés képpen nagyon jó eredményeket lehet elérni különböző testi-lelki problémák megoldásánál, egyúttal betekintést nyújt a szervezetünk energiaszintjébe.
40 perc 6500.- 55 perc 9000. - 

Talp és hátmasszázs

Kíváló immun-idegrendszer erősítő masszázs, melyet 2 közkedvelt terület, a talp és hát ihletett. Tartalmaz egy reflexzónás talpmasszázst, valamint egy komplett hát-váll masszázst hidegen sajtolt szőlőmagolajjal.
70 perc 11000.-

Kinesio tape

A rugalmas szalagok segíthetnek különböző fájdalmak csökkentésében, felgyorsítják a regenerálódási időt. Leginkább a nyak, hát, váll, derék területen szoktam alkalmazni.Csak masszázs mellé kérhető, kiegészítésnek!
15 perc 2500.-/terület

Köpölyözés és lágylézer

A köpölyözés nagyon jó méregtelenítő hatású, leginkább fájdalmas feszült területeken szoktam alkalmazni, izomlazítás szempontjából, meghosszabbítható ill. felerősíthető segítségével a masszázs hatása. (csak masszázs mellé kérhető kiegészítésnek!) A lágylézer a fizikoterápiában sikeresen alkalmazható gyulladáscsökkentésre illetve fájdalomcsillapításra egyaránt. A lézer fény hatására felgyorsul a regeneráció.(csak masszázs mellé kérhető kiegészítésnek!)